Ik heb altijd al om dit te doen, want het is zo'n grote en mooie camera en het is niet zo gemakkelijk te gebruiken. Dus, ik wil al mijn ervaringen te delen en te leren hoe deze geweldige camera te gebruiken. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

Mocht u vragen of vragen hebben over camcorder, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben erg goed in het beantwoorden van de vragen. U mij rechtstreeks, op de site of op Facebook, Google of Twitter schrijven. Dit is een zeer goede plek om me vragen te stellen en ik zal mijn best doen om te beantwoorden. Als u dit nuttig of interessant vindt, wilt u misschien de volgende links bekijken: * Ik heb geen eigenaar van deze camera, dit is een zeer geweldige camera die is zeer goed gemaakt. Dit is een professionele kwaliteit digitale camera, maar ik stel voor dat je investeert in een fatsoenlijke glas voor deze camera als je wilt het beste uit je camera te krijgen.

Toen ik deze blog in 2016 begon, heb ik met veel goede vrienden gewerkt om veel verschillende cameramodellen op één plek te brengen. Dit is hoe het allemaal begon en wat ik probeer te delen.

Ik denk dat iedereen moet de mogelijkheid van het maken van hun eigen fotografie, of camcording hun beste schot, of wat ze willen. Ik probeer mijn best om u, de gemeenschap, een aantal interessante en grote camcorder, camera modellen om u te helpen meer over te ontdekken. De website is volledig vertaald in meer dan 30 talen en heeft alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan, maar je ook contact met mij opnemen op Facebook of Twitter als je een vraag wilt doen. Dit is ook een blog voor u als u op zoek bent naar enige vorm van inspiratie, tips of andere goodies die u gebruiken om uw camcorder te verbeteren.

Mijn passie

Mijn passie is in cinematografie en videoproductie, dus besloot ik om te gaan voor de professionele kant van dit bedrijf. Ik ben ook een zeer trots Maleisische, dus ik hou van het land ook en ik zal Maleisië te ondersteunen waar ik ook ben.

Ik heb het bewerken van mijn eigen beeldmateriaal voor een zeer lange tijd en ik wil blijven verbeteren en leren de best mogelijke manier om mijn werk naar het volgende niveau. Hier wil ik mijn kennis en ervaring delen, zodat mensen betere filmmakers en redacteuren kunnen zijn, zodat je het beste uit je werk halen. Ik heb geprobeerd om zo transparant mogelijk te zijn met al mijn werk. Als ik iets mis heb, of als er iets is dat je mist, laat het me weten, zodat ik het goed kan maken. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren, en ik ben opgewonden om met zoveel geweldige mensen te werken. Ik hou van schieten film, zodat u verwachten het beste van mij in die afdeling.

Ik ben geboren in Nederland en woonde in Australië voor 2 jaar. Sinds ik 5 jaar oud was ben ik altijd al een fan geweest van camcorders en ik ben blij om mijn passie voor dit geweldige apparaat te delen. Ik hoop deze website mijn belangrijkste focus te maken en deze wekelijks te blijven updaten.

Neem gerust direct contact met mij op als u hulp nodig heeft of vragen heeft. Ik hou ervan om vragen te beantwoorden of advies te geven over camcorders, fotografie, videobewerking of iets dat ermee te maken heeft. Ik ben altijd blij om eventuele vragen over deze apparaten te beantwoorden en kan de beste producten en diensten voor hen aanbevelen. Ik probeer ook om mijn ervaring te delen met mijn lezers op mijn persoonlijke blog en zal alle vragen die u kan hebben over hen of gewoon om te zien wat jullie willen en niet graag over hen te beantwoorden.